Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπλόκο Stoke και Mariner στο Anfield

Μπλόκο Stoke και Mariner στο Anfield

H Liverpool δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στη Stoke και έμεινε ισόπαλη στο 0-0 απέναντι στους Potters σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε η μαζική αλλά και καλή άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά και κάποιες τραγικά εσφαλμένες αποφάσεις του διαιτήτή Mariner ο οποίος μάλλον εσφαλμένα ακύρωσε γκολ του Ings στο πρώτο μέρος ενώ δεν έδωσε τουλάχιστον ένα πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι του Pieters στο δεύτερο μέρος.  H Liverpool ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε μεγάλη ένταση και ενέργεια στο παιχνίδι της αλλά θα μπορούσε να είχε πάρει το παιχνίδι.  Ωστόσο, ο Paul Lambert έφυγε για έκτη φορά στην έκτη του επίσκεψη στο Anfield αήττητος και πλέον η Liverpool θα κρυφοκοιτάζει και τα αποτελέσματα της Chelsea καθώς την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στο Λονδίνο. Στα θετικά νέα για την ομάδα μας, δεν τραυματίστηκε κάποιος άλλος παίκτης μας. Το ματς :

Α Ημίχρονο :

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς το overlap του Trent στο 3ο λεπτό που έδιωξε ο Butland και η μπάλα κόντραρε ξανά στον TAA για να πάει άουτ. Στο 6ο λεπτό, ο Salah έχασε μία ευκαιρία που δύσκολα θα ξανάχανε! Στο τετ α τετ με τον Butland έσκαψε τη μπάλα ως κάνει συχνά τελευταία αλλά εκείνη πήγε άουτ παρότι το μισό γήπεδο μάλλον πανηγύρισε γκολ. Η Liverpool προσπάθησε να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι αλλά το καλό πρέσσινγκ της Stoke δεν την άφησε να αναπτυχθεί. Οι Potters είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 20 με την κεφαλιά του Diouf να περνά άουτ απο καλή θέση. Ωστόσο, η φάση δεν έπρεπε να εξελιχθεί καθώς ο Σενεγαλέζος είχε κάνει χέρι στην αρχή. Αμέσως μετά, ο Alexander Arnold έχασε δεύτερη κλασική ευκαιρία για τους Reds με τον Wijnaldum να βλέπει υπέροχα τον Salah και εκείνος να ταίζει τον μικρό σε θέση φορ αλλά η εκτέλεσή του ήταν αδύναμη και έδιωξε ο Butland.  Στο 22, ο Shaqiri γύρισε πολύ επικίνδυνα τη μπάλα αλλά ο Crouch δεν άγγιξε τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.  Επόμενη καλή στιγμή για τους Reds ήταν στο 28 όταν ο Wijnaldum από αριστερά μέσα στην περιοχή έπιασε ένα καλό σουτ που πήγε λίγο άουτ. Στο 34ο λεπτό, ένα πολύ καλό χτύπημα φάουλ του Salah πέρασε λίγο άουτ.  Στο 41ο λεπτό, ο Danny Ings σκόραρε από πολύ δύσκολη γωνία με υποδειγματικό τρόπο ωστόσο ο επόπτης λανθασμένα ακύρωσε το γκολ καθώς μετά το σουτ του Wijnaldum η μπάλα κόντραρε από αμυντικό της Stoke που εκούσια παρεμβαίνει και έφθασε στον Άγγλο επιθετικό.  Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, με τους Reds να ανησυχούν για την κατάσταση του Henderson, ο οποίος στο 45ο λεπτό χτύπησε στον αστράγαλο αν και λίγο μετά έδειξε να πατά κανονικά.

Β Ημίχρονο :

Το πρώτο σουτ του δευτέρου ημιχρόνου, ο Salah σημάδεψε ψηλά με το αριστερό αφού του στρώθηκε η μπάλα από κακή απομάκρυνση του κόρνερ του Arnold. Το παιχνίδι αδυνατούσε να βρει ρυθμό και η Liverpool χώρους ενώ οι παίκτες του Lambert έβγαζαν πολλή ενέργεια που ενίοτε δεν είχε αντίκρυσμα σε μονομαχίες από τους παίκτες του Klopp. H Stoke είχε πάρα πολύ κοντά συνεχώς 4 και 5 παίκτες στη μεσαία γραμμή και το παιχνίδι από τον άξονα ήταν απαγορευτικό ενώ η μπάλα κυκλοφορούσε στατικά μόνο προς τα πλάγια μπακ και παράλληλα σαν να βλέπουμε επίθεση πόλο. Αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να μην υπάρχουν φάσεις αλλά ούτε καν σουτ. Στο 65 έγινε διπλή αλλαγή από τον Klopp με τους Clyne και Milner να παίρνουν τις θέσεις των Trent και Ings.  Στο 67, ο Clyne βρέθηκε μόνος του στην αντίπαλη περιοχη αλλά η κεφαλιά του ήταν μάλλον δώρο παρά απειλή προς τον Butland.  Αμέσως μετά, ο Moreno σούταρε με το αριστερό δυνατά εκτός περιοχής αλλά η μπάλα πήγε άουτ. Στο 75, ο Zouma στην προσπάθειά του να μη συναντήσει ο Salah τη σέντρα του Moreno παραλίγο να βάλει αυτογκόλ αλλά έσωσε την ομάδα του. Η Stoke μέχρι το 75ο λεπτό είχε περάσει μόλις μία φορά το κέντρο της και αμυνόταν μαζικά πλην υποδειγματικά με όλους τους παίκτες της. Σουτ είδαμε ξανά στο 84 με τον Van Dijk να δοκιμάζει από μακριά αλλά τη μπάλα να κοντράρει. Στο 87ο λεπτό, ο Pieters έχει απλωμένο το χέρι στη σέντρα του Wijnaldum αλλά ο Marriner σκανδαλωδώς δεν έδωσε πέναλτι. Αμέσως μετά, σε ανύποπτη στιγμή παραλίγο από το πουθενά να κάνει το 0-1 στο γύρισμα του Diouf αλλά ευτυχώς για τους Reds αστόχησε. Στο 90 λεπτό, ο Moreno με τακουνάκι προσπάθησε να απειλήσει αλλά ήταν υπερβολικά φιλόδοξη προσπάθεια. Στο 93ο λεπτό, το σουτ του Henderson κόντραρε και πήγε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Wijnaldum πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Milner αλλά η μπάλα πήγε ψηλά. Το παιχνίδι τελείωσε 0-0 και η Liverpool θα παραμένει πλέον να δει και το αποτέλεσμα της Chelsea απέναντι στην Ουαλία ενόψει και της αναμέτρησης στο Stamford Bridge την επόμενη εβδομάδα. YNWA!

Liverpool : Karius, Alexander-Arnold(65 Clyne), Gomez, Van Dijk, Kalian, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Salah, Firmino, Ings (65 Milner)

Stoke : Butland, Zouma, Shawcross, Martins Indi (Sobhi), Pieters, Bauer, Allen, Badou, Shaqiri, Crouch (65 Fletcher), Diouf

H Stoke προβλημάτισε έντονα τη Liverpool και έφυγε με πόντο από το Anfield
H Stoke προβλημάτισε έντονα τη Liverpool και έφυγε με πόντο από το Anfield

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com